پاستا غذایی است که تهیه آن بسیار راحت است که می توان آن را با انواع مختلف می توان آماده و به همراه سس های مختلف سرو کرد. در اینجا دستور ساخت پاستا با سس آلفردو خوشمزه و با طعمی بی نظیر برای شما آماده شده است.
طرز تهیه پاستا مرغ به همراه سس آلفردو
مواد لازم :
۱ – پاستا : ۴۵۰ گرم
۲ – سینه مرغ : ۲ عدد
۳ – نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
۴ – سیر : ۳ حبه
۵ – روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
۶ – جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
۷ – آبلیموی تازه : ۱/۲ پیمانه
۸ – فلفل قرمز خردشده : به میزان لازم
۹ – سس آلفردو : به میزان لازم
دستور پخت پاستا مرغ با سس آلفردو :
۱ – قابلمه ای را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
۲ – پاستا ها را همراه کمی نمک داخل آب در حال جوش بریزید و پس از مدت زمان لازم که روی بسته آن نوشته ، پاستا را آبکش کنید.
۳ – سینه های مرغ را با مقداری نمک . فلفل مزه دار کرده ، سپس کمی روغن در کف ماهی تابه ای مناسب ریخته و فیله مرغ را کباب کنید تا بپزند و رنگشان طلایی شوند و یا می توانید بر روی گریل این کار را انجام دهید.
۴ – بعد از اینکه فیله های مرغ پخته شدند، آن ها را به اندازه های یک بند انگشت خرد کنید.
۵ – روغن زیتون را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت بگذارید، سپس سیر را همراه فلفل قرمز اضافه کرده و مقداری تفت دهید.
۶ – سپس پاستای پخته و آبکش شده را درون قابلمه بریزد و مواد را با هم مخلوط و زیر و رو کرده و در ضمن حرارت زیر قابلمه را نیز خاموش کنید.
۷ – یک کاسه بزرگ انتخاب کرده و پاستا را در آن ریخته و مرغ را به آن اضافه کرده و کمی نمک و فلفل نیز بریزید.
۸ – جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. اگر دوست داشتید آبلیمو را نیز اضافه کنید.
۹ – طرز تهیه سس آلفردو قبلا آموزش داده شده است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه سس آلفردو کلیک کنید.
۱۰ – پاستا با مرغ به همراه سس آلفردو آماده ی سرو کردن می باشد، می توانید آن را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو نمایید.
در طرز تهیه پاستا با مرغ می توانید از قارچ نیز استفاده کنید. قارچ ها را درون آبلیمو خرد کنید و با مقداری روغن یا کره تفت دهید و سپس به کاسه ای که مخلوط مرغ و پاستا است اضافه کرده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. می توانید با زیتون و گوجه گیلاسی آن را تزیین نمایید.
آموزش تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت
پاستا را علاوه بر گوشت مرغ با گوشت چرخ کرده نیز می توانید تهیه کنید در ادامه مطلب نحوه تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده : دویست گرم
- قارچ : صد گرم
- پاستا : پانصد گرم
- سیر : دو حبه
- پیاز : یک عدد
- خامه : یک پیمانه
- جعفری خرد شده : برای تزیین
- کره : پنجاه گرم
- شیر : سه قاشق غذا خوری
- روغن مایع : یک قاشق غذا خوری
- آرد : یک قاشق غذا خوری
- نمک، آویشن، فلفل و دارچین : به میزان لازم
نحوه تهیه :
در روش تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت، ابتدا سیر را پوست گرفته سپس آن را ریز خرد نمایید پیاز ها را نیز به شکل نگینی خرد کنید حالا کره و روغن مایع را داخل تابه ریخته و پس از داغ شدن سیر و پیاز را داخل روغن ریخته و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
حالا قارچ های خرد شده را داخل تابه بریزید و شروع به تفت دادن کنید تا آب آن ها کشیده شود سپس گوشت را همراه با فلفل، دارچین، آویشن و نمک به مواد بیافزایید و اجازه دهید گوشت بر روی حرارت زیاد تفت بخورد و مدام آن را هم بزنید تا نسوزد.
در این مرحله از نحوه تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت، حالا آرد را به همراه کمی روغن داخل ظرف ریخته و بر روی حرارت به منظور گرفتن شدن طعم خامی آن قرار دهید سپس به آن کم کم شیر بیافزایید و هم بزنید و در آخر به آن خامه نیز اضافه کنید.
حالا مایه گوشتی که کمی خنک شد است را به سس خامه بیافزایید و مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید سپس یک سوم ظرف مناسبی را پر از آب کرده و پس از به جوش آمدن به آن دو قاشق غذا خوری روغن مایع و کمی نمک و آویشن اضافه کنید و حالا پاستا را در آب جوش ریخته و درب ظرف را ببندید تا پاستا کاملا مغز پخت شود.
در مرحله آخر بعد از ده تا دوازده دقیقه پاستا را آبکش کرده و داخل ظرف مناسبی بریزید سپس سس قارچ و گوشت بر روی پاستا ریخته و با مقداری جعفری آن را تزیین نمایید، نوش جان
ضمن سپاس از همراهی شما عزیزان، امیدواریم از آشپزی این بخش نهایت لذت را برده باشید و این غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار را تهیه و نوش جان کنید، به منظور آشنایی با دستور تهیه انواع پاستا می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.
منبع : آرگا