کوکو ها از جمله غذاهای ساده ای است که نیاز به مواد اولیه کم و در دسترس همگان دارد و زمان تهیه آن نیز کم می باشد و سریع آماده می گردد. کوکو سیب زمینی را با شکل ها و قالب های مختلف تهیه کنید تا تنوعی در این غذای ساده و سریع گردد.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی و تزیین کوکو
مواد لازم :
۱ – سیب زمینی بزرگ : ۴ عدد
۲ – پیاز بزرگ : ۱ عدد
۳ – تخم مرغ : ۳ عدد
۴ – آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
۵ – زعفران : به مقدار لازم
۶ – نمک، زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه :
۱ – سیب زمینی و پیازها را پوست گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید و با هم مخلوط نمایید.
۲ – تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و آرد را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کرده و این مواد را خوب با هم مخلوط نمایید.
۳ – ماهی تابه ای مناسب را روی حرارت ملایم اجاق گاز گذاشته، مقدار زیادی روغن در آن بریزید تا خوب داغ شود.
۴ – مقداری از مواد کوکو به اندازه یک قاشق را برداشته و درون روغن بریزید، دور تا دور و سطح روی کوکو را با پشت قاشق صاف کنید.
۵ – می توانید از قالب های مختلف موجود در بازار نیز برای شکل دادن کوکو استفاده نمایید.
۶ – وقتی یه طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
زمانی که دو طرف کوکو کامل سرخ شد از روغن خارج کرده و درون صافی فلزی گذاشته تا روغن اضافی آن کشیده شود. سپس کوکو ها را در ظرف مناسبی بچینید و آن ها را تزیین نمایید. می توانید مواد کوکو را در سطح ماهی تابه کامل پخش کنید و همینطور از سبزیجات خشک معطر همچون نعناع نیز در مواد کوکو استفاده کنید.
منبع : آرگا