آرگا
  • کد خبر: 11404
    تعداد بازدید : 3,872 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۴ شهریور, ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۶
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی و تصاویر تزیین آن

    کوکو سیب زمینی دارای مواد اولیه ساده سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ، نمک و ادویه،آرد و زعفران می باشد. برای کم کردن زمان پخت کوکو از سیب زمینی خام استفاده کنید. برای بهتر سرخ شدن کوکو ها، آن ها را در روغن داغ و با حرارت ملایم باید سرخ کرد.

    کوکو سیب زمینی از جمله غذاهای ساده ای است که نیاز به مواد اولیه کم و در دسترس همگان دارد و زمان تهیه آن نیز کم می باشد و سریع آماده می گردد. کوکو سیب زمینی را با شکل ها و قالب های مختلف تهیه کنید تا تنوعی در این غذای ساده و سریع گردد.

    طرز تهیه کوکو سیب زمینی و تزیین کوکو

    کوکو سیب زمینی و سبزیجات

    مواد لازم کوکو سیب زمینی :

    ۱ – سیب زمینی بزرگ : ۴ عدد

    ۲ – پیاز بزرگ : ۱ عدد

    ۳ – تخم مرغ : ۳ عدد

    ۴ – آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری

    ۵ – زعفران : به مقدار لازم

    ۶ – نمک، زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم

    کوکو سیب زمینی ساده

    روش تهیه کوکو سیب زمینی :

    ۱ – سیب زمینی  و پیازها را پوست گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید و با هم مخلوط نمایید.

    ۲ – تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و آرد را به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کرده و این مواد را خوب با هم مخلوط نمایید.

    کوکو سیب زمینی محبوب

    ۳ – ماهی تابه ای مناسب را روی حرارت ملایم اجاق گاز گذاشته، مقدار زیادی روغن در آن بریزید تا خوب داغ شود.

    ۴ – مقداری از مواد کوکو به اندازه یک قاشق را برداشته و درون روغن بریزید، دور تا دور و سطح روی کوکو را با پشت قاشق صاف کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کوکو سیب زمینی به همراه نکات کلیدی و تزیین آن

    کوکو سیب زمینی گرد

    ۵ – می توانید از قالب های مختلف موجود در بازار نیز برای شکل دادن کوکو استفاده نمایید.

    ۶ – وقتی یه طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

    کوکو سیب زمینی قلبی

    زمانی که دو طرف کوکو سیب زمینی کامل سرخ شد از روغن خارج کرده و درون صافی فلزی گذاشته تا روغن اضافی آن کشیده شود. سپس کوکو ها را در ظرف مناسبی بچینید و آن ها را تزیین نمایید. می توانید مواد کوکو سیب زمینی را در سطح ماهی تابه کامل پخش کنید و همینطور از سبزیجات خشک معطر همچون نعناع نیز در مواد کوکو استفاده کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :