آرگا
  • کد خبر: 11161
    تعداد بازدید : 647 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۲ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۳
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه سس آلفردو با طعم بی نظیر و فوق العاده

    سس آلفردو بهترین سس مناسب برای مصرف پاستا های مختلف و ماکارونی و فوتوچینی می باشد که طعمی فوق العاده و لذیذ را داراست . سس آلفردو از جمله سس هایی است که در مدت زمان اندک تهیه و آماده می شود.

    روش تهیه سس آلفردو به سبک ایتالیایی و اصل در مدت زمان کم ، حدودا ۳۵ دقیقه برای استفاده با انواع پاستا و ماکارونی ها بسیار مناسب و ایده آل می باشد. سسس آلفردو ، بو و طعمی فوق العاده دارد که با افزودن جعفری ساطوری شده به آن ،جنبه زیبایی نیز به این سس اضافه خواهد شد.

    سس آلفردو ایتالیایی

    سس آلفردو ایده آل

    مواد لازم برای تهیه سس آلفردو :

    ۱ – کره : ۱/۴ فنجان

    ۲ – خامه غلیظ و پرچرب : ۱ فنجان

    ۳ – سیر رنده شده : یک حبه

    ۴ – پنیر پارمسان تازه و رنده شده : یک و نیم فنجان

    ۵ – جعفری ساطوری شده : ۱/۴ پیمانه

    ۶ – فلفل سیاه در صورت علاقه : به مقدار لازم

    سس آلفردو بی نظیر

    طرز تهیه سس آلفردو :

    ۱ – ماهی تابه ای را روی حرارت قرار دهید و بگذارید داغ شود.

    ۲ – سپس کره را در داخل ماهی تابه بریزید تا باز شود.

    ۳ – کره وقتی باز شد ، خامه را به آن اضافه کنید و آن ها را با هم مخلوط کنید.

    ۴ – حرارت اجاق گاز را ملایم کرده  تا مواد به جوش آید، و مواد را مرتب بهم بزنید تا نسوزد.

    ۵ – بعد از ۵ دقیقه که مواد جوشید مواد را خوب به هم بزنید.

    ۶ – سیر را رنده کرده و همراه پنیر پارمسان رنده شده به مواد اضافه کنید و خیلی تند و سریع مواد را با هم مخلوط کنید.

    ۷ – بعد از حل شدن پنیر و مخلوط شدن کامل مواد ، سس آلفردو را از روی حرارت بردارید.

    ۸ – جعفری را خوب ساطوری کرده و همراه نمک و در صورت تمایل مقداری فلفل به سس بیافزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید

    ۹ – سس را بگذارید تا خنک شود . در این مرحله سس آلفردو آماده است.

    سس آلفردو ایتالیایی

    مصرف سس آلفردو همراه پاستا ، ماکارونی و فوتوچینی بسیار مناسب می باشد. برخی از دستورهای تهیه این سس را با تخم مرغ نیز تهیه می کنند. دقت کنید که خامه باید خیلی غلیظ و از نوع چرب بالای ۴۰ درصد باشد و همچنین شعله گاز نباید زیاد باشد چون سس ته خواهد گرفت ، نکته ای دیگر اینکه می توانید از پودر سیر به جای سیر در تهیه ی این سس استفاده کنید.

    منبع : آرگا