آرگا
  • کد خبر: 10996
    تعداد بازدید : 6,233 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۲ شهریور, ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۴
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه خورشت به آلو خوشمزه ، لذیذ و محبوب

    خورشت به آلو طعمی ملس و دلچسب دارد . خورشت به آلو خاصیت ملینی دارد و کسانی که که از ناراحتی روده ای رنج می برند و دچار یبوست شده اند بسیار موثر است. میوه های آلو و به در کنار سایر مواد اولیه این خورشت را فوق العاده کرده است.

    خورشت به آلو دارای طعمی ملس و خوشایندی است. همچنین طرز تهیه خورشت به آلو راحت است. به خاطر میوه های آلو و به این خورشت سرشار از خواص می باشد که برای سلامتی بدن مفید می باشد. کسانی که دچار تنبلی روده و بیماری یبوست هستند این خورشت بسیار مفید و موثر است.

    خورشت به آلو

    مواد لازم برای تهیه خورشت به آلو :

    ۱ – به : ۳۵۰ گرم

    ۲ – گوشت خورشتی : ۵۰۰ گرم

    ۳ – آلو : ۲۰۰ گرم

    ۴ – پیاز متوسط : ۲ عدد

    ۵ – لپه : ۱۰۰ گرم

    ۶ – زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری

    ۷ – رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

    ۸ – شکر : ۱ قاشق غذاخوری

    ۹ – نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم

    ۱۰ – روغن : به مقدار لازم

    خورشت به آلو محبوب

    طرز تهیه خورشت به آلو :

    ۱ – درون قابلمه ای مناسب ، مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود ، سپس پیاز را اضافه کرده تا کمی سرخ شوند.

    ۲ – پیاز ها که کمی طلایی شد ، گوشت ها را اضافه کنید و با حرارت زیاد آن ها را تفت بدهید.

    ۳ – رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و با مواد مخلوط کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه خورشت قیمه خوشمزه و خوش طعم

    ۴ – لپه ها را شسته و آبشان را بگیرید ، سپس به این مواد اضافه کنید و خوب همه را مخلوط و تفت دهید.

    ۵ – مقداری آب جوش روی مواد بریزید و در قابلمه را بگذارید تا بپزنند.

    ۶ – آلو ها را که از قبل خیسانده اید با همان آبش به لپه و گوشت ها وقتی نیم پز شدند اضافه کنید.

    ۷ – به ها را پوست گرفته و خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند، سپس آن را به خورشت اضافه کنید.

    ۸ – زعفران و شکر را هم به خورشت اضافه کرده در قابلمه را بگذارید.

    ۹ – به مدت یک ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید خورشت به آلو بپزد و جا بیفتد.

    ۱۰ – بعد از یک ساعت با پخته شدن تمام مواد ، خورشت به آلو، آماده ی سرو کردن با پلو می باشد.

    خورشت به آلو ایده آل

    مواد لازم ارایه شده برای تهیه ی خورشت به آلو برای ۴ نفر می باشد و مدت زمان لازم برای تهیه و پخت آن ۱۵۰ دقیقه یا دو ساعت و نیم می باشد. خورشت به آلو بسیار مقوی و ملین می باشد که برخی آن را با گوشت مرغ نیز تهیه می کنند و همراه پلو میل می کنند.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما