آرگا
  • کد خبر: 10731
    تعداد بازدید : 787 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۱ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کباب برگ خوشمزه لذیذ و پر طرفدار

    کباب برگ را با گوشت راسته و فیله گوسفندی باید تهیه کرد و با استفاده از روغن به گوشت ها لطافت بیشتری دهید و زمان کباب شدن گوشت ها از کره و زعفران برای دادن طعمی فوق العاده به آن استفاده کنید.

    کباب برگ غذای اصیل ایرانی است که همه یافراد بدون استثنا طعم لذیذ و خوشایند آن را حتی برای یک بار چشیده اند. لذت درست کردن کباب برگ را در منزل و یا هنگامی که به گردش در دامان طبیعت رفته اید را با دستور پخت اصلی دو چندان کنید.

    کباب برگ لذیذ و اصیل ایرانی

    کباب برگ زعفرانی

    مواد لازم :

    ۱ – گوشت راسته یا قلوه گاه گوسفندی : نیم کیلو گرم

    ۲ – پیاز : ۲ عدد

    ۳ – روغن زیتون : ۴ قاشق غذا خوری

    ۴ – کره : ۵۰ گرم

    ۵ – زعفران : به مقدار لازم

    کباب برگ ایرانی

    طرز تهیه کباب برگ :

    ۱ – گوشت ها را به خوبی بشویید و بگذارید تا آبش گرفته و خشک شود.

    ۲ – گوشت ها روی تخته یا سطح صافی بگذارید و پهنای آن را هرچقدر که دوست دارید باشد ببرید و با گوشتکوب مقداری بکوبید تا نازک و پهن شود.

    ۳ – بهترین پهنای کباب برگ تقریبا ۴ انگشت کنار هم است.

    ۴ – پیازها را رنده کنید و همراه روغن و مقداری فلفل سیاه و در صورت تمایل مقداری زعفران ، درون کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.

    ۵ – گوشت های پهن شده را درون کاسه به مخلوط پیاز اضافه و مخلوط کنید.

    ۶ – در کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت ها مزه دار و نازک شوند.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کباب چنجه خوش طعم و پرطرفدار

    ۷ – بعد از گذشت ۸ ساعت ، گوشت ها را از درون یخچال بیرون آورده و آن ها را به سیخ بکشید طوری که گوشت ها روی سطح سیخ باشد.

    کباب برگ با گوجه کبابی

    ۸ – نحوه سیخ کردن گوشت ها بدین صورت است که با دست خود روی گوشت را بگیرید تا ثابت بماند . سپس سیخ را آرام از زیر دست خود داخل گوشت کنید . قطعات گوشت درون سیخ به هم چسبیده باید باشند.

    ۹ – منقل کباب را آماده کنید و سیخ ها را روی منقل و روی حرارت بگذارید تا کباب شوند.

    ۱۰ – همزمان با کباب شدن گوشت ها کره و مقداری زعفران را باهم مخلوط کرده و با برس بر روی دو طرف گوشت ها بزنید.

    هنگامی که دو طرف گوشت ها کباب شدند ، کباب برگ را مستقیم بر روی برنج قرار دهید ، اگر روی نان بگذارید کباب ها آبشان کشیده می شود و زود خشک می شوند. گوجه فرنگی ها را می توانید از وسط قاچ کنید و داخل سیخ بکشید و کباب کنید و همراه کباب برگ و پلو و مخلفات نوش جان فرمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما