آرگا
  • کد خبر: 10673
    تعداد بازدید : 7,818 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۴ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۵
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کیک اسفنجی با دو دستور پخت ساده و شکلاتی

    کیک اسفنجی با مواد لازم اصلی تخم مرغ ، پودر قند، آرد قنادی قابل تهیه است. برای اینکه کیک حالت اسفنجی خود را حفظ کند مخلوط آرد را چند بار الک کنید و همچنین از همزن برفی برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید.

    کیک اسفنجی را به روش های پخت ساده و شکلاتی در این مطلب برای طرفداران این کیک خوش طعم و لذیذ آماده کره ایم. کیک اسفنجی به خاطر نرمی و حالت پفکی اش دوستداران زیادی دارد که با رعایت نکاتی می توان حالت اسفنجی کیک را بهبود بخشید.

    کیک اسفنجی خوش طعم با دو دستور ساده و شکلاتی :

    ۱ – کیک اسفنجی با دستور پخت ساده :

    کیک اسفنجی ساده

    مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده :

    ۱ – تخم مرغ : ۶ عدد

    ۲ – پودر قند : ۲ پیمانه

    ۳ – آرد قنادی : ۲ پیمانه

    ۴ – آب جوش : نصف پیمانه

    ۵ – وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری

    ۶ – بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

    ۷ – نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

    کیک اسفنجی ساده و نرم

    طرز تهیه کیک اسفنجی ساده :

    ۱ – در ابتدا فر را روشن کرده و ظرف کوچک آبی را داخل آن بگذارید نا زمانی که کیک را داخل فر می گذارید کاملا داغ باشد.

    ۲ – آرد قنادی ، نمک و بکینگ پودر را در کاسه ای ریخته و باهم مخلوط کنید و ۳ تا ۴ بار ان ها را الک کرده تا سبک شوند.

    ۳ – تخم مرغ ها را از یخچال بیرون آورده ، سپس سفیده و زرده آنها را جدا کنید.

    ۴ – سفیده ها را با دور متوسط همزن خوب مخلوط کنید تا سفت و سفید شوند ، سپس یک لیوان پودر قند را به آن اضافه کرده و دوباره با هم زن مواد را هم بزنید تا به خوبی فرم بگیرند و با وارونه کردن ظرف ، از آن نریزد.و بعد این مواد را درون یخچال بگذارید.

    ۵ – در ظرفی دیگر زرده ها ، وانیل و یک لیوان پودر قند باقی مانده را با هم مخلوط کرده و با همزن کمی هم بزنید و آب جوش را هم به این مواد اضافه کرده و با دور تند همزن سریع هم بزنید که زرده ها سفت نشوند. مواد را اینقدر با همزن هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کنند.

    ۶ – سفیده ها را از یخچال بیرون آورده و مواد را به آرامی به آن بیافزایید و با لیسک یا کفگیر بصورت دورانی همه را مخلوط کنید تا پف مواد کیک از بین نرود.

    ۷ – سپس مخلوط آرد را کم کم به این مواد اضافه و آرام و دورانی مواد را روی هم تا و مخلوط کرده تا یک دست شوند.

    ۸ – قالب مورد نظر خود را با مقداری روغن مایع چرب کرده و یا کاغذ روغنی در کف آن بگذارید.

    ۹ – مواد کیک اسفنجی را داخل کیک ریخته به طوری که فقط ۱/۳ قالب را بگیرد.

    ۱۰ – قالب را در فر با دمای حدود ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۵۰ دقیقه قرار دهید . برای تست پخته شدن آن می توانید از یک خلال دندان کمک بگیرید که نباید به آن بچسبد. سپس از قالب در آورده و بگذارید خنک شود. کیک اسفنجی ساده شما آماده است. نوش جان

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کیک گردویی خوش طعم و ایده آل

    کیک اسفنجی

                                                       ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

    ۲ – کیک اسفنجی با دستور پخت شکلاتی :

    کیک اسفنجی شکلاتی

    مواد لازم برای کیک اسفنجی شکلاتی :

    ۱ – تخم مرغ : ۶ عدد

    ۲ – پودر قند : ۲ پیمانه

    ۳ – آرد قنادی : یک و نیم پیمانه

    ۴ – آب جوش : نصف پیمانه

    ۵ – پودر کاکائو : ۵ قاشق غذا خوری

    ۶ – بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

    ۷ – نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

    کیک اسفنجی شکلات

    طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی :

    ۱ – در ابتدا فر را روشن کرده و ظرف کوچک آبی را داخل آن بگذارید نا زمانی که کیک را داخل فر می گذارید کاملا داغ باشد.

    ۲ – آرد ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار این ها را الک کنید.

    ۳ – تخم مرغ ها را شکسته و سفیده و زرده های آن را جدا کنید.

    ۴ – سفیده ها را با دور متوسط همزن خوب مخلوط کنید تا سفت و سفید شوند ، سپس یک لیوان پودر قند را به آن اضافه کرده و دوباره با هم زن مواد را هم بزنید تا به خوبی فرم بگیرند و با وارونه کردن ظرف ، از آن نریزد.و بعد این مواد را درون یخچال بگذارید.

    ۵ – در ظرفی دیگر زرده ها ، پودر کاکائو  و یک لیوان پودر قند باقی مانده را با هم مخلوط کرده و با همزن کمی هم بزنید و آب جوش را هم به این مواد اضافه کرده و با دور تند همزن سریع هم بزنید که زرده ها سفت نشوند. مواد را اینقدر با همزن هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کنند.

    ۶ – سفیده ها را از یخچال بیرون آورده و مواد را به آرامی به آن بیافزایید و با لیسک یا کفگیر بصورت دورانی همه را مخلوط کنید تا پف مواد کیک از بین نرود.

    ۷ – سپس مخلوط آرد را کم کم به این مواد اضافه و آرام و دورانی مواد را روی هم تا و مخلوط کرده تا یک دست شوند.

    ۸ – قالب مورد نظر خود را با مقداری روغن مایع چرب کرده و یا کاغذ روغنی در کف آن بگذارید.

    ۹ – مواد کیک اسفنجی را داخل کیک ریخته به طوری که فقط ۱/۳ قالب را بگیرد.

    ۱۰ – قالب را در فر با دمای حدود ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید . برای تست پخته شدن آن می توانید از یک خلال دندان کمک بگیرید که نباید به آن بچسبد. سپس کیک را از قالب در آورده و بگذارید خنک شود. امیدواریم از  طعم کیک اسفنجی شکلاتی لذت ببرید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :