دسته ها
شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه کیک اسفنجی با سه دستور پخت ساده و شکلاتی

  • سمانه عقیقی
  • ۲۸ تیر ۱۳۹۹
  • ۱

کیک اسفنجی با مواد لازم اصلی تخم مرغ ، پودر قند، آرد قنادی قابل تهیه است. برای اینکه کیک حالت اسفنجی خود را حفظ کند مخلوط آرد را چند بار الک کنید و همچنین از همزن برفی برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید.

کیک پفکی که بافت اسفنج مانندی دارد را به روش های پخت ساده و شکلاتی در این مطلب برای طرفداران این کیک خوش طعم و لذیذ آماده کره ایم. این کیک به خاطر نرمی و حالت پفکی اش دوستداران زیادی دارد که با رعایت نکاتی می توان حالت اسفنج کیک را بهبود بخشید.

کیک اسفنجی خوش طعم با سه دستور ساده و شکلاتی :

۱ – کیک اسفنجی با دستور پخت ساده :

کیک اسفنجی ساده

مواد لازم :

۱ – تخم مرغ : ۶ عدد

۲ – پودر قند : ۲ پیمانه

۳ – آرد قنادی : ۲ پیمانه

۴ – آب جوش : نصف پیمانه

۵ – وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری

  •  آرون گروپس

۶ – بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

۷ – نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

کیک اسفنجی ساده و نرم

طرز تهیه :

۱ – در ابتدا فر را روشن کرده و ظرف کوچک آبی را داخل آن بگذارید نا زمانی که کیک را داخل فر می گذارید کاملا داغ باشد.

۲ – آرد قنادی ، نمک و بکینگ پودر را در کاسه ای ریخته و باهم مخلوط کنید و ۳ تا ۴ بار ان ها را الک کرده تا سبک شوند.

۳ – تخم مرغ ها را از یخچال بیرون آورده ، سپس سفیده و زرده آنها را جدا کنید.

۴ – سفیده ها را با دور متوسط همزن خوب مخلوط کنید تا سفت و سفید شوند ، سپس یک لیوان پودر قند را به آن اضافه کرده و دوباره با هم زن مواد را هم بزنید تا به خوبی فرم بگیرند و با وارونه کردن ظرف ، از آن نریزد.و بعد این مواد را درون یخچال بگذارید.

۵ – در ظرفی دیگر زرده ها ، وانیل و یک لیوان پودر قند باقی مانده را با هم مخلوط کرده و با همزن کمی هم بزنید و آب جوش را هم به این مواد اضافه کرده و با دور تند همزن سریع هم بزنید که زرده ها سفت نشوند. مواد را اینقدر با همزن هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کنند.

۶ – سفیده ها را از یخچال بیرون آورده و مواد را به آرامی به آن بیافزایید و با لیسک یا کفگیر بصورت دورانی همه را مخلوط کنید تا پف مواد کیک از بین نرود.

۷ – سپس مخلوط آرد را کم کم به این مواد اضافه و آرام و دورانی مواد را روی هم تا و مخلوط کرده تا یک دست شوند.

۸ – قالب مورد نظر خود را با مقداری روغن مایع چرب کرده و یا کاغذ روغنی در کف آن بگذارید.

۹ – مواد کیک را داخل کیک ریخته به طوری که فقط ۱/۳ قالب را بگیرد.

۱۰ – قالب را در فر با دمای حدود ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۵۰ دقیقه قرار دهید . برای تست پخته شدن آن می توانید از یک خلال دندان کمک بگیرید که نباید به آن بچسبد. سپس از قالب در آورده و بگذارید خنک شود. کیک اسفنجی ساده شما آماده است. نوش جان

کیک اسفنجی

                                                   ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

۲ – دستور پخت شکلاتی :

کیک اسفنجی شکلاتی

مواد لازم :

۱ – تخم مرغ : ۶ عدد

۲ – پودر قند : ۲ پیمانه

۳ – آرد قنادی : یک و نیم پیمانه

۴ – آب جوش : نصف پیمانه

۵ – پودر کاکائو : ۵ قاشق غذا خوری

۶ – بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

۷ – نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

کیک اسفنجی شکلات

طرز تهیه :

۱ – در ابتدا فر را روشن کرده و ظرف کوچک آبی را داخل آن بگذارید نا زمانی که کیک را داخل فر می گذارید کاملا داغ باشد.

۲ – آرد ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار این ها را الک کنید.

۳ – تخم مرغ ها را شکسته و سفیده و زرده های آن را جدا کنید.

۴ – سفیده ها را با دور متوسط همزن خوب مخلوط کنید تا سفت و سفید شوند ، سپس یک لیوان پودر قند را به آن اضافه کرده و دوباره با هم زن مواد را هم بزنید تا به خوبی فرم بگیرند و با وارونه کردن ظرف ، از آن نریزد.و بعد این مواد را درون یخچال بگذارید.

۵ – در ظرفی دیگر زرده ها ، پودر کاکائو و یک لیوان پودر قند باقی مانده را با هم مخلوط کرده و با همزن کمی هم بزنید و آب جوش را هم به این مواد اضافه کرده و با دور تند همزن سریع هم بزنید که زرده ها سفت نشوند. مواد را اینقدر با همزن هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کنند.

۶ – سفیده ها را از یخچال بیرون آورده و مواد را به آرامی به آن بیافزایید و با لیسک یا کفگیر بصورت دورانی همه را مخلوط کنید تا پف مواد کیک از بین نرود.

۷ – سپس مخلوط آرد را کم کم به این مواد اضافه و آرام و دورانی مواد را روی هم تا و مخلوط کرده تا یک دست شوند.

۸ – قالب مورد نظر خود را با مقداری روغن مایع چرب کرده و یا کاغذ روغنی در کف آن بگذارید.

۹ – مواد کیک را داخل کیک ریخته به طوری که فقط ۱/۳ قالب را بگیرد.

۱۰ – قالب را در فر با دمای حدود ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید . برای تست پخته شدن آن می توانید از یک خلال دندان کمک بگیرید که نباید به آن بچسبد. سپس کیک را از قالب در آورده و بگذارید خنک شود. امیدواریم از طعم کیک اسفنجی شکلاتی لذت ببرید.

۳- آموزش تهیه کیک شیر اسفنجی

این کیک را می توانید با شیر نیز تهیه کنید که در ادامه نحوه تهیه آن را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

مواد لازم :

  • شیر : یک لیوان
  • آرد : دو و نیم لیوان
  • شکر : یک و نیم لیوان
  • تخم مرغ : پنج عدد
  • وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر : یک و نیم قاشق چای خوری

دستور تهیه کیک اسفنجی با شیر

نحوه تهیه :

در روش تهیه این کیک ابتدا فر را از قبل بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید حالا تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفید آن ها از هم جدا کنید حالا به زرده تخم مرغ ها وانیل و شکر بیافزایید و با همزن هم بزنید سپس به خوبی مواد را با هم مخلوط نمایید تا مایع کرم رنگی به دست آید.

حالا سفید های تخم مرغ را نیز با کمک همزن برقی یا دستی به خوبی هم بزنید تا کاملا کف کند حالا به زرده تخم مرغ شیر اضافه کنید و به آن کم کم سفیده تخم مرغ نیز بیافزایید

در این مرحله آرد را الک کرده و به آن بیکینگ پودر بیافزایید و کم کم به مواد اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید سپس کف قالب کیک را کاغذ روغنی قرار داده و مایه کیک روی آن بریزید و قالب کیک را داخل فر به مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه قرار دهید.

در مرحله آخر بعد از اینکه کیک پف کرده و روی آن طلایی رنگ شد به منظور اطمینان از پخت آن می توانید یک عدد خلال را داخل کیک فرو کنید و در صورتی که مایه کیک به خلال نچسبد به معنا این است که کیک تان آماده است و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و با خامه قنادی آن را تزیین نمایید، نوش جان

نحوه تهیه کیک اسفنجی با شیرامیدواریم از آشپزی این بخش نهایت لذت را برده باشید و با دستور تهیه چند نوع کیک اسفنجی که در این مقاله به شما عزیزان آموزش دادیم آشنا شده باشید تا بتوانید آن را تهیه و در مهمانی و دور همی ها نوش جان کنید، به منظور آشنایی با نحوه تهیه انواع کیک می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۱ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *