کیک اسفنجی با مواد لازم اصلی تخم مرغ ، پودر قند، آرد قنادی قابل تهیه است. برای اینکه کیک حالت اسفنجی خود را حفظ کند مخلوط آرد را چند بار الک کنید و همچنین از همزن برفی برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید.

کیک اسفنجی را به روش های پخت ساده و شکلاتی در این مطلب برای طرفداران این کیک خوش طعم و لذیذ آماده کره ایم. کیک اسفنجی به خاطر نرمی و حالت پفکی اش دوستداران زیادی دارد که با رعایت نکاتی می توان حالت اسفنجی کیک را بهبود بخشید.

کیک اسفنجی خوش طعم با دو دستور ساده و شکلاتی :

۱ – کیک اسفنجی با دستور پخت ساده :

کیک اسفنجی ساده

مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده :

۱ – تخم مرغ : ۶ عدد

۲ – پودر قند : ۲ پیمانه

۳ – آرد قنادی : ۲ پیمانه

۴ – آب جوش : نصف پیمانه

۵ – وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری

۶ – بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

۷ – نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

کیک اسفنجی ساده و نرم

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده :

۱ – در ابتدا فر را روشن کرده و ظرف کوچک آبی را داخل آن بگذارید نا زمانی که کیک را داخل فر می گذارید کاملا داغ باشد.

۲ – آرد قنادی ، نمک و بکینگ پودر را در کاسه ای ریخته و باهم مخلوط کنید و ۳ تا ۴ بار ان ها را الک کرده تا سبک شوند.

۳ – تخم مرغ ها را از یخچال بیرون آورده ، سپس سفیده و زرده آنها را جدا کنید.

۴ – سفیده ها را با دور متوسط همزن خوب مخلوط کنید تا سفت و سفید شوند ، سپس یک لیوان پودر قند را به آن اضافه کرده و دوباره با هم زن مواد را هم بزنید تا به خوبی فرم بگیرند و با وارونه کردن ظرف ، از آن نریزد.و بعد این مواد را درون یخچال بگذارید.

۵ – در ظرفی دیگر زرده ها ، وانیل و یک لیوان پودر قند باقی مانده را با هم مخلوط کرده و با همزن کمی هم بزنید و آب جوش را هم به این مواد اضافه کرده و با دور تند همزن سریع هم بزنید که زرده ها سفت نشوند. مواد را اینقدر با همزن هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کنند.

۶ – سفیده ها را از یخچال بیرون آورده و مواد را به آرامی به آن بیافزایید و با لیسک یا کفگیر بصورت دورانی همه را مخلوط کنید تا پف مواد کیک از بین نرود.

۷ – سپس مخلوط آرد را کم کم به این مواد اضافه و آرام و دورانی مواد را روی هم تا و مخلوط کرده تا یک دست شوند.

۸ – قالب مورد نظر خود را با مقداری روغن مایع چرب کرده و یا کاغذ روغنی در کف آن بگذارید.

۹ – مواد کیک اسفنجی را داخل کیک ریخته به طوری که فقط ۱/۳ قالب را بگیرد.

۱۰ – قالب را در فر با دمای حدود ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۵۰ دقیقه قرار دهید . برای تست پخته شدن آن می توانید از یک خلال دندان کمک بگیرید که نباید به آن بچسبد. سپس از قالب در آورده و بگذارید خنک شود. کیک اسفنجی ساده شما آماده است. نوش جان

حتما بخوانید:  دستور پخت کیک موز و گردو بسیار خوشمزه در منزل

کیک اسفنجی

                                                   ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

۲ – کیک اسفنجی با دستور پخت شکلاتی :

کیک اسفنجی شکلاتی

مواد لازم برای کیک اسفنجی شکلاتی :

۱ – تخم مرغ : ۶ عدد

۲ – پودر قند : ۲ پیمانه

۳ – آرد قنادی : یک و نیم پیمانه

۴ – آب جوش : نصف پیمانه

۵ – پودر کاکائو : ۵ قاشق غذا خوری

۶ – بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

۷ – نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

کیک اسفنجی شکلات

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی :

۱ – در ابتدا فر را روشن کرده و ظرف کوچک آبی را داخل آن بگذارید نا زمانی که کیک را داخل فر می گذارید کاملا داغ باشد.

۲ – آرد ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار این ها را الک کنید.

۳ – تخم مرغ ها را شکسته و سفیده و زرده های آن را جدا کنید.

۴ – سفیده ها را با دور متوسط همزن خوب مخلوط کنید تا سفت و سفید شوند ، سپس یک لیوان پودر قند را به آن اضافه کرده و دوباره با هم زن مواد را هم بزنید تا به خوبی فرم بگیرند و با وارونه کردن ظرف ، از آن نریزد.و بعد این مواد را درون یخچال بگذارید.

۵ – در ظرفی دیگر زرده ها ، پودر کاکائو  و یک لیوان پودر قند باقی مانده را با هم مخلوط کرده و با همزن کمی هم بزنید و آب جوش را هم به این مواد اضافه کرده و با دور تند همزن سریع هم بزنید که زرده ها سفت نشوند. مواد را اینقدر با همزن هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کنند.

۶ – سفیده ها را از یخچال بیرون آورده و مواد را به آرامی به آن بیافزایید و با لیسک یا کفگیر بصورت دورانی همه را مخلوط کنید تا پف مواد کیک از بین نرود.

۷ – سپس مخلوط آرد را کم کم به این مواد اضافه و آرام و دورانی مواد را روی هم تا و مخلوط کرده تا یک دست شوند.

۸ – قالب مورد نظر خود را با مقداری روغن مایع چرب کرده و یا کاغذ روغنی در کف آن بگذارید.

۹ – مواد کیک اسفنجی را داخل کیک ریخته به طوری که فقط ۱/۳ قالب را بگیرد.

۱۰ – قالب را در فر با دمای حدود ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید . برای تست پخته شدن آن می توانید از یک خلال دندان کمک بگیرید که نباید به آن بچسبد. سپس کیک را از قالب در آورده و بگذارید خنک شود. امیدواریم از  طعم کیک اسفنجی شکلاتی لذت ببرید.

بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید

دستور پخت کیک آناناس با طعم و مزه بسیار ایده آل

کیک آناناس از انواع کیک های خوشمزه و با طعمی متفاوت است در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک آنا…