آرگا
  • کد خبر: 10598
    تعداد بازدید : 553 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۳ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه ترشی لیته خوش طعم و ایده آل

    طرز تهیه ترشی لیته با مواد لازم اصلی بادمجان ، هویج ، سرکه ، ادویه و نمک، سیر ، سبزیجات معطر ، چغند ، شلغم ، کرفس ، به و ... طعمی فوق العاده و لذیذ می بخشد که بعنوان یک چاشنی خوشمزه برای استفاده در کنار سایر غذاها استفاده می شود.

    طرز تهیه ترشی لیته برای همه ی کدبانو ها آشنا است اما در این طرز تهیه ترشی لیته که مخلوطی از انواع میوه ها و صیفی جات می باشد طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد که همرا غذاهای ایرانی بسیار لذت بخش و ایده آل است.

    طرز تهیه ترشی لیته مخلوط خوشمزه خانگی

    طرز تهیه ترشی لیته ساده

    مواد لازم :

    ۱ – بادمجان قلمی یا دلمه ای : ۳ عدد

    ۲ – هویج : ۳ عدد

    ۳ – شلغم : ۳ عدد

    ۴ – به : ۲ عدد

    ۵ – لوبیا سبز : ۱۵۰گرم

    ۶ – کرفس : ۱۵۰ گرم

    ۷ – چغندر : ۲ عدد

    ۸ – دانه انار : ۱۰۰۰ گرم

    ۹ – سرکه : نیم لیتر

    ۱۰ – سیر : ۱۰ حبه

    ۱۱ – سبزیجات معطر ترخان ، نعنا ، مرزه ، ریحان و برگ کرفس : ۲۵۰ گرم

    ۱۲ – زردچوبه : ۱ قاشق غذاخوری

    ۱۳ – نمک : به مفدار لازم

    طرز تهیه ترشی لیته خوش طعم

    طرز تهیه ترشی لیته :

    ۱ – هویج را به صورت تکه های ریز و یک انداره خرد کنید.

    ۲ – لوبیا سبز ، کرفس ، به و چغندر را به مدت نیم ساعت با دو لیوان سرکه بگذارید بپزند.

    ۳ – در ظرفی ذیگر بادمجان ها و شلغم ها را با پوست قطعه قطعه کرده و همراه یک لیوان سرکه و هویج به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید بپزند.

    ۴ – محتویات هر دو قابلمه بعد از زمان پخت و پخته شدن کامل موادشان با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط کن ، ریخته و پوره کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه ترشی هفت بیجار خوشمره (ترشی فوری)

    ۵ – سیرها رو پوست کرده و همراه سبزیجات معطر ریز ساطوری کنید.

    ۶ – دانه های انار را با مخلوط کن پوره کنید و همراه سرکه باقی مانده به پوره قبلی اضافه کنید .

    ۷ – همه مواد را باهم مخلوط و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت قرار داده تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

    ۸ – بعد از ده دقیقه شعله را خاموش کرده و سیر و سبزیجات ساطوری شده را به پوره ها اضافه کنیدو هم بزنید.

    ۹ – بعد از اینکه مواد ترشی لیته سرد شد ، ادویه را اضافه کنید.

    ۱۰ – مواد ترشی لیته را در ظرف شیشه ای خشک و تمیز ریخته و در دمای ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳ شبانه روز کنار بگذارید ، بعد از این مدت می توانید ترشی لیته مخلوط را نوش جان فرمایید.

    طرز تهیه ترشی لیته مشهور

    مواد لازم در طرز تهیه ترشی لیته برای تهیه ی یک شیشه یک کیلوگرمی ترشی مناسب است شما به توجه به مقدار نیاز خود مواد را به نسبت کم یا زیاد کنید تا اندازه ی دلخواه خود را به دست آورید. این اندازه از حجم ترشی مدت زمان تقریبا ۸۰ دقیقه را لازم دارد.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :