طرز تهیه ترشی لیته با مواد لازم اصلی بادمجان ، هویج ، سرکه ، ادویه و نمک، سیر ، سبزیجات معطر ، چغند ، شلغم ، کرفس ، به و … طعمی فوق العاده و لذیذ می بخشد که بعنوان یک چاشنی خوشمزه برای استفاده در کنار سایر غذاها استفاده می شود.

طرز تهیه ترشی لیته برای همه ی کدبانو ها آشنا است اما در این طرز تهیه ترشی لیته که مخلوطی از انواع میوه ها و صیفی جات می باشد طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد که همرا غذاهای ایرانی بسیار لذت بخش و ایده آل است.

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط خوشمزه خانگی

طرز تهیه ترشی لیته ساده

مواد لازم :

۱ – بادمجان قلمی یا دلمه ای : ۳ عدد

۲ – هویج : ۳ عدد

۳ – شلغم : ۳ عدد

۴ – به : ۲ عدد

۵ – لوبیا سبز : ۱۵۰گرم

۶ – کرفس : ۱۵۰ گرم

۷ – چغندر : ۲ عدد

۸ – دانه انار : ۱۰۰۰ گرم

۹ – سرکه : نیم لیتر

۱۰ – سیر : ۱۰ حبه

۱۱ – سبزیجات معطر ترخان ، نعنا ، مرزه ، ریحان و برگ کرفس : ۲۵۰ گرم

۱۲ – زردچوبه : ۱ قاشق غذاخوری

۱۳ – نمک : به مفدار لازم

طرز تهیه ترشی لیته خوش طعم

طرز تهیه ترشی لیته :

۱ – هویج را به صورت تکه های ریز و یک انداره خرد کنید.

۲ – لوبیا سبز ، کرفس ، به و چغندر را به مدت نیم ساعت با دو لیوان سرکه بگذارید بپزند.

۳ – در ظرفی ذیگر بادمجان ها و شلغم ها را با پوست قطعه قطعه کرده و همراه یک لیوان سرکه و هویج به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید بپزند.

۴ – محتویات هر دو قابلمه بعد از زمان پخت و پخته شدن کامل موادشان با هم مخلوط کرده و داخل مخلوط کن ، ریخته و پوره کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه ترشی هفت بیجار خوشمره (ترشی فوری)

۵ – سیرها رو پوست کرده و همراه سبزیجات معطر ریز ساطوری کنید.

۶ – دانه های انار را با مخلوط کن پوره کنید و همراه سرکه باقی مانده به پوره قبلی اضافه کنید .

۷ – همه مواد را باهم مخلوط و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت قرار داده تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

۸ – بعد از ده دقیقه شعله را خاموش کرده و سیر و سبزیجات ساطوری شده را به پوره ها اضافه کنیدو هم بزنید.

۹ – بعد از اینکه مواد ترشی لیته سرد شد ، ادویه را اضافه کنید.

۱۰ – مواد ترشی لیته را در ظرف شیشه ای خشک و تمیز ریخته و در دمای ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳ شبانه روز کنار بگذارید ، بعد از این مدت می توانید ترشی لیته مخلوط را نوش جان فرمایید.

طرز تهیه ترشی لیته مشهور

مواد لازم در طرز تهیه ترشی لیته برای تهیه ی یک شیشه یک کیلوگرمی ترشی مناسب است شما به توجه به مقدار نیاز خود مواد را به نسبت کم یا زیاد کنید تا اندازه ی دلخواه خود را به دست آورید. این اندازه از حجم ترشی مدت زمان تقریبا ۸۰ دقیقه را لازم دارد.

منبع : آرگا

برچسب‌ها
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید

طرز درست کردن ترشی لیمو خانگی بسیار خوشمزه

دراین مطلب با طرز تهیه ترشی لیمو در خدمت شما هستیم. این ترشی با انواع غذاها سرو می گردد و …