آرگا
  • کد خبر: 10469
    تعداد بازدید : 354 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۰ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه استیک گوشت خوشمزه با طعم واقعی !

    برای طرز تهیه استیک گوشت مواد لازم گوشت راسته گوساله ، روغن زیتون ، نمک و فلفل و ادویه های دلخواه لازم است. کباب کردن استیک ها بر روی منقل و آتش به آبدار نگه داشتن استیک ها کمک می کند.

    در طرز تهیه استیک گوشت به خاطر کباب کردن آن لایه ی برشته ی لذیذی روی گوشت ایجاد می گردد که طعمی بسیار لذیذ و منحصر به فرد و فوق العاده ای به استیک می دهد. با این دستور پخت که بر روی آتش و منقل است ، طعم واقعی استیک گوشت را تجربه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

    طرز تهیه استیک گوشت با طعمی فوق العاده

    طرز تهیه استیک گوشت راسته

    مواد لازم استیک گوشت :

    ۱ – گوشت راسته گوساله  : ۱ کیلو گرم

    ۲ – روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

    ۳ – نمک : به مقدار لازم

    ۴ – فلفل : به مقدار لازم

    ۵ – روغن گیاهی مخصوص پخت و پز : به میزان لازم

    ۶ – سس دلخواه برای سرو : به میزان لازم

    طرز تهیه استیک گوشت

    طرز تهیه استیک گوشت :

    ۱ – گوشت های راسته را به صورت پهن و قطر ۲ الی ۳ سانتی متر برش بزنید. و در صورت تمایل با بیفتک کوب گوشت ها را بکوبید تا نازک و پهن شوند.

    ۲ – دو طرف گوشت ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل آغشته و مزه دار کنید.

    ۳ – چند دقیقه ای اجازه بدهید دمای گوشت با دمای اتاق هماهنگ و یکی شود.

    ۴ – منقل را آماده کنید و توری مناسبی را برای کباب کردن استیک ها روی منقل بگذارید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه استیک با دو روش متفاوت و عالی

    ۵ – استیک ها روی توری بگذارید تا کباب شوند. برای کباب شدن هر طرف حدود ده دقیقه زمان لازم است.

    ۶ – وقتی دو طرف استیک ها کباب و پخته شد از روی حرارت بر دارید.

    طرز تهیه استیک گوشت کبابی

    در طرز تهیه استیک گوشت اگر می خواهید استیک شما آبدار و وسط آن صورتی باشد قطر گوشت ها را ضخیم تر ببرید و زمان کمتری حدود ۸ دقیقه بر روی حرارت منقل بمانند و برای آبدار نگه داشتن استیک، حتما گوشت ها را بر روی منقل کباب کنید. بعد از کباب شدن استیک آن ها را چند دقیقه بگذارید تا خنک شوند و سرو کنید ، سپس می توانید استیک گوشت با طعم واقعی و با سس دلخواه نوش جان فرمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :