آرگا
  • کد خبر: 10261
    تعداد بازدید : 7,367 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۰ شهریور, ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۹
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه آش شلغم مقوی و خوشمزه و سرشار از انرژی

    برای طرز تهیه آش شلغم 170 دقیقه زمان نیاز است . آش شلغم بسیار مقوی و پرخاصیت است که در فصل سرد سال برای رفع سرفه، سرماخوردگی و زکام بسیار مفید است. شلغم خواص بسیاری همچون مقوی معده و روده و افزایش اشتها را داراست.

    طرز تهیه آش شلغم با گوشت چرخ شده حدودا ۱۷۰ دقیقه زمان می برد . آش شلغم دارویی مناسب برای سرماخوردگی و زکام می باشد . شلغم تقویت کننده سیستم دفاعی بدن، مقوی معده و روده و اشتها آور است و در درمان سرفه بسیار موثر مفید است.

    طرز تهیه آش شلغم

    طرز تهیه آش شلغم

    مواد لازم آش شلغم برای ۱۰ نفر :

    ۱ – شلغم : ۱۵۰۰ گرم

    ۲ -برنج : ۲۰۰ گرم

    ۳ – پیاز داغ : ۳ قاشق غذاخوری

    ۴ – گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم

    ۵ – لپه یا عدس : ۱۰۰ گرم

    ۶ – زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری

    ۷ – روغن : ۱۵۰ گرم

    ۸ – نمک و فلفل : به میزان لازم

    ۹ – پیاز : ۱ عدد

    ۱۰ – آب لیمو ترش یا آبغوره : به میزان لازم

    طرز تهیه آش شلغم ساده

    دستور پخت آش شلغم :

    ۱ – پیاز را رنده کنید و با کمی نمک به گوشت چرخ شده اضافه و همه را باهم مخلوط کنید و کوفته ریزه یا همان قلقلی درست کنید.

    ۲ – کوفته ریزه ها را درون قابلمه ی مناسبی ریخته و  با پیاز داغ های آماده شده و مقداری روغن به خوبی تفت دهید تا قهوای رنگ شوند.

    ۳ – سپس مقداری آب جوش و عدس یا لپه را به گوشت ها اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت ها و عدس یا لپه با حرارت ملایم بپزند.

    حتما بخوانید:  سوپ سفید خوشمزه با طرز تهیه آسان

    ۴ – شلغم ها را شسته و با پوست معکبی خرد کنید و برنج را نیز خوب بشویید.

    ۵ – شلغم های خرد شده و برنج شسته شده را همراه زردچوبه و نمک و فلفل درون قابلمه به مواد اضافه کنید.

    ۶ – حرارت اجاق گاز همراه باید ملایم باشد تا آش به خوبی جا بیفتد و هر از گاهی آش شلغم را هم بزنید تا ته نگیرد.

    ۷ – زمانی که آش غلظت مناسب را بدست آورد و همه ی مواد پخته شدند، آب لیمو ترش یا آبغوره را به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله اجاق گاز را خاموش کنید.

    ۸ – آش شلغم آماده است ، می توانید در ظرف مناسب بکشید ، می توانید با نعناع داغ آش را تزیین کنید و سرو نمایید.

    طرز تهیه آش شلغم لذیذ

    در طرز تهیه آش شلغم می توانید از گوشت مغز ران نیز استفاده کنید ، آن را قیمه قیمه کرده با پیاز داغ تفت دهید که البته طبیعی است مدت زمان پخته شدنش بیشتر شود. با توجه به ذائقه و سلیقه خود، از سبزیجات آش بخصوص اسفناج نیز می توانید در این آش استفاده کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما